Nieuws

COVID-19 update 29 maart 2021:
– Ons gastenhuis is nog voor onbepaalde tijd gesloten. De Klare Bron is wel beschikbaar (maar u kunt niet deelnemen aan onze gebedsdiensten).
U blijft van harte welkom in onze kerk voor persoonlijk gebed, buiten onze gebedsdiensten. Er is plaats voor vier bezoekers tegelijkertijd. Het dragen van een mondmasker is verplicht. Helaas mogen wij niemand ontvangen tijdens onze gebedsdiensten, omdat we zelf al met 15 zusters zijn (dit is het maximaal toegelaten aantal personen bij een eredienst).

– Onze kloosterwinkel is geopend op de normale tijden, zonder afspraak.
Wilt u met bankkaart betalen? Dat kan via een bestelling op onze webshop met de keuze ‘afhalen in de winkel’. In de winkel zelf kunt u enkel contant betalen.

Klaarland @TV Limburg BE: Hallo Limburg!
Mede dankzij onze Facebookpagina weten veel mensen in Limburg en ver daarbuiten nu dat de Trappistinnen van Klaarland (h)eerlijke😋confituur, koekjes en kaarsen maken. Ook bij TV Limburg BE speelden we ons in de kijker, en daarom waren we op 3 en 4 maart  te zien in hun programma ‘Hallo Limburg’. Het programma is nog tot 15 maart te bekijken via https://www.tvl.be/programmas/hallo-limburg In het interview vertellen we over ons leven, bidden en werken en ons omgaan met de coronacrisis. Van harte aanbevolen!

Klaarland Kloosterproducten nu ook op Facebook!
Wist u dat u de kloosterproducten van Klaarland voortaan ook kunt volgen op Facebook? Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en ander nieuws door ons te volgen. En deelt u onze pagina gerust met al uw vrienden, want u bent onze beste reclame!

 

Klaarland op TV
Op dinsdag 6 oktober om 20.40 was Klaarland te zien in het VRT-Programma op EĂ©n:
‘Durf te vragen’. Twee zusters beantwoorden vragen in de studio en er was een reportage van het bezoek van Siska Schoeters aan Klaarland.
U kunt dit programma hier terugkijken.

Stopzetting verkoop biergisttabletten
Helaas hebben wij de verkoop van onze biergisttabletten moeten beëindigen.
Enkele van onze doorverkopers beschikken nog over een beperkte voorraad. Het is best op voorhand ter plaatse te informeren of er nog biergist beschikbaar is.

Op 17 juli 2020 verscheen een mooi artikel op Kerknet over onze confituur en onze nieuwe webshop.

Zie ook het promotiefilmpje op Youtube (klik op de link):
Over onze confituur