Nieuws

Mis vanuit Klaarland op VRT Eén op 17 januari 2021
Op zondag 17 januari om 10.00 uur zond de VRT de eucharistieviering in Klaarland live uit op Eén. De uitzending is nog tot 16 februari te bekijken via de website van de VRT.
Tot onze grote spijt kunnen wij al sinds half maart 2020 geen mensen in onze kerk meer toelaten om met ons mee te bidden en te vieren. Deze uitzending is hopelijk voor velen een gelegenheid om toch een keer op afstand mee te kunnen vieren.

Klaarland Kloosterproducten nu ook op Facebook!
Wist u dat u de kloosterproducten van Klaarland voortaan ook kunt volgen op Facebook? Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en ander nieuws door ons te volgen. En deelt u onze pagina gerust met al uw vrienden, want u bent onze beste reclame!

COVID-19 update 30 oktober:
– Ons gastenhuis is vanaf heden voor onbepaalde tijd gesloten.
U blijft van harte welkom in onze kerk voor persoonlijk gebed. Helaas is er slechts plaats voor vier bezoekers tegelijkertijd. Het dragen van een mondmasker is verplicht.

– Onze kloosterwinkel is geopend op de normale tijden. Voor uw en onze veiligheid, vragen wij u 1,5 meter afstand te houden, een mondmasker te dragen en liefst gepast te betalen (enkel contante betaling mogelijk).
Wilt u met bankkaart betalen? Dat kan via een bestelling op onze webshop met de keuze ‘afhalen in de winkel’.

Klaarland op TV
Op dinsdag 6 oktober om 20.40 was Klaarland te zien in het VRT-Programma op Eén:
‘Durf te vragen’. Twee zusters beantwoorden vragen in de studio en er was een reportage van het bezoek van Siska Schoeters aan Klaarland.
U kunt dit programma hier terugkijken.

Stopzetting verkoop biergisttabletten
Helaas hebben wij de verkoop van onze biergisttabletten moeten beëindigen.
Enkele van onze doorverkopers beschikken nog over een beperkte voorraad. Het is best op voorhand ter plaatse te informeren of er nog biergist beschikbaar is.

Op 17 juli 2020 verscheen een mooi artikel op Kerknet over onze confituur en onze nieuwe webshop.

Zie ook het promotiefilmpje op Youtube (klik op de link):
Over onze confituur