Nieuws

Kloosterproducten van Klaarland
te koop in 2 zomerwinkels

Ook deze zomer kunt u onze confituur, koekjes, kaarsen, biergist, lindethee en andere producten bewonderen en kopen op de zomermarkt van Abdij Koningsoord en de zomerwinkel van Abdij Nazareth.

Op zaterdag 3 augustus van 11.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom op de zomer-kloostermarkt van Abdij Koningsoord te Arnhem (NL). U kunt er, naast vele andere kloosterproducten, de Klaarlandse confituur, koekjes, biergist, lindethee en – speciaal voor deze gelegenheid – Klaarlands kloosterbrood kopen. Twee zusters van Klaarland zullen u graag te woord staan en adviseren bij uw aankopen.

 

Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 augustus bent u, telkens van 13.30-17.00 uur, van harte welkom op de zomerwinkel van Abdij Nazareth te Brecht. Behalve een gezellige cafeteria en de verschillende zeepproducten en kaarten van Brecht, vindt u er ook de Klaarlandse confituur, koekjes en biergist. Twee zusters van Klaarland zullen u graag te woord staan en adviseren bij uw aankopen.

 

 

Trappist Tribute betoont ook eer aan de confituur van Klaarland

In Aarschot openen twee enthousiaste vrienden een heuse pop-up met Trappistenproducten: natuurlijk bier, maar ook confituur van Klaarland en vele andere kloosterproducten. Binnenkort bieden zij ook een maandelijkse Trappistbox aan, met elke maand andere Trappistenproducten om te ontdekken. Ook de confituur van Klaarland wordt opgenomen in dit sympathieke en smakelijke project! Van harte aanbevolen!

Voor meer info:
De Kloostergang
By Trappist® Tribute
Diestsestraat 7
3200 Aarschot

Professie zr. Lieve

Op 31 mei 2019, Feest van Maria Bezoek en stichtingsverjaardag van Klaarland, deed onze zr. Lieve haar plechtige professie. Hiermee verbond ze zich voor het leven aan de Cisterciënzerorde en aan onze gemeenschap van Klaarland.
zr. Lieve Baekelant werd geboren op 3 januari 1962 en trad op 27 december 2015 in Klaarland in.

Confituur van Klaarland
in de kijker bij de IVT-nieuwsbrief

In de laatste nieuwsbrief van de Internationale Vereniging Trappist (IVT) wordt speciale aandacht besteed aan de confituur van Klaarland. U vindt de nieuwsbrief hier.

Fax buiten gebruik

Ons faxnummer is opgeheven, u kunt ons vanaf heden geen fax meer sturen.

Oud e-mailadres opgeheven

Vanaf 23 maart 2018 zijn wij niet meer bereikbaar op ons oude mailadres (@skynet.be).
Mails die na deze datum gestuurd zijn aan dit adres, worden niet meer gelezen.

Voor onze huidige mailadressen, zie: contact