Nieuws

NB: Al onze kloosterproducten zijn tijdelijk rechtstreeks bij ons te bestellen voor levering per post. De verzendkosten bedragen 6 euro (BE) of 9,50 euro (NL) voor pakketten tot 10 kg. U vindt een factuur bij de levering.
Voor meer informatie en bestellingen: producten[@]priorijklaarland.be (verwijder de haken rond het @-teken).
Vermeld a.u.b. uw naam, adres en wat u precies wenst te bestellen.

Om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken, schorsen de Belgische bisschoppen alle openbare liturgische bijeenkomsten.

Vanaf 17 maart zijn er voorlopig geen eucharistievieringen in Klaarland.

De kerk blijft open voor persoonlijk gebed en ons getijdengebed blijft doorgaan, de Completen zijn voorlopig om 19.30 uur.

De grote diensten van de Goede Week en Pasen zijn dit jaar helaas niet toegankelijk voor bezoekers.

Verbouwingswerken afgerond

Vanwege de toenemende vraag naar onze artisanale confituur en ambachtelijke koekjes en de steeds strengere wetgeving op het gebied van voedselveiligheid, hebben wij, de zusters van Klaarland, een aanbouw gerealiseerd aan de bestaande ambachtsgebouwen, gelegen aan de achterkant van het klooster. Ook zijn enkele bestaande werkruimtes ingrijpend verbouwd. Er is nu meer ruimte voor productie en opslag van zowel verpakkingsmaterialen als afgewerkte producten.

Confituur van Klaarland  sinds kort te koop in 2 Webshops

Vanaf december 2019 is onze confituur te bestellen in 2 Webshops:
De webshop van Trappist Westvleteren en de webshop van Trappist Tribute 
Bij Trappist Tribute (zie ook hieronder) kan iedereen altijd terecht om verschillende trappistenproducten te kopen. Dit geldt ook voor de fysieke locaties van zowel Trappist® Tribute als abdij Sint-Sixtus en Café In de Vrede. Bij de webshop van Trappist Westvleteren kunt u enkel confituur bestellen als u ook geselecteerd wordt om bier aan te kopen.

Trappist Tribute betoont ook eer aan de confituur van Klaarland

In Aarschot openden twee enthousiaste vrienden een heuse pop-up met Trappistenproducten: natuurlijk bier, maar ook confituur van Klaarland en vele andere kloosterproducten. Vanaf heden bieden zij ook een maandelijkse Tribute-box aan, met elke maand andere Trappistenproducten om te ontdekken. Ook de confituur van Klaarland wordt opgenomen in dit sympathieke en smakelijke project! Van harte aanbevolen!
Zie ook het promotiefilmpje op Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=OH6t_Lz-BXA 

Voor meer info:
De Kloostergang
By Trappist® Tribute
Diestsestraat 7
3200 Aarschot

 

Fax buiten gebruik

Ons faxnummer is opgeheven, u kunt ons vanaf heden geen fax meer sturen.

Voor onze huidige mailadressen, zie contact